П'ятниця, 24 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка
23 лютого 2017 року за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури та взаємодії із працівниками Управління внутрішньої безпеки у Хмельницькій області ДВБ Національної поліції України у місті Полонному викрито громадянина, який намагався підкупити правоохоронця.
Брати Капранови презентували свій новий роман у Шепетівці
Розділ Культура
23 лютого до Шепетівки вперше завітали Дмитро Віталійович та Віталій Віталійович Капранови, яких частіше звуть просто Брати Капранови. Найвідоміші близнюки України, а разом з тим українські письменники, видавці, публіцисти та громадські діячі, презентували у нашому місті свій новий історичний роман під назвою "Забудь-річка".
Пройшли змагання з футзалу серед юнацьких команд
Розділ Спорт
22-23 лютого пройшли змагання з футзалу серед команд юнаків 6-7 класів.

За інформацією Вікіпедії, футзал (в Україні та інших країнах відомий і як міні-футбол) — це командна спортивна гра з м'ячем у залі за участю двох команд, кожна з яких виходять на поле у складі 5 гравців, один з них воротар. На відміну від інших видів футболу, гра відбувається на майданчику з твердим покриттям. У футзалі користуються меншим за розміром м'ячем із меншим відскоком, ніж звичайний футбольний м'яч. За правилами футзал нагадує футбол. У грі наголошуються імпровізація, креативність та техніка, контроль м'яча та передачі в обмеженому просторі. Все це робить футзал швидким та видовищним видом спорту. Це також підтвердили і наші змагання. І хоча участь в них брали юнаки, які тільки починають свій спортивний шлях, в їх грі можна було спостерігати: і вміле володіння м’ячем, і гарне бачення поля, розуміння командної гри та велике бажання перемогти.
Подія сталася вчора, 23 лютого, близько 20.40 години в місті Шепетівка по вулиці Валі Котика. Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили, що 50-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння — 3,5 проміле.
0
репостів
0
репостів