П'ятниця, 20 жовтня 2017 — Сайт міста Шепетівка

19 жовтня 2017 року в Шепетівську школу-гімназію з дружнім візитом завітала делегація заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи міста Камянець-Подільський Хмельницької області на чолі з завідуючою методичним кабінетом управління освіти Світланою Дмитрівною Залевською. Про це повідомили на сайті освітнього закладу.

У шепетівському професійному ліцеї відбулось козацьке свято
Розділ Спорт

Щорічно в шепетівському професійному ліцеї з нагоди Дня Захисника України та Дня Українського Козацтва проводиться спортивно-розважальне свято «Козацькі забави». Цього року свято співпало з відкриттям спортивного майданчика, котрий став свідченням плідної роботи освітян у третьому конкурсі мікро-грандів, організованого громадською організацією «Інститут солідарності громад». 

Шепетівчани повернулися з перемогою із обласного фестивалю-конкурсу сценічних творів військово-патріотичної тематики
Розділ Культура

18 жовтня 2017 року у районному будинку культури Старосинявської ОТГ пройшов гала-концерт переможців обласного фестивалю-конкурсу сценічних творів військово-патріотичної тематики, присвяченого Дню захисника України «Творю для тебе, рідна Батьківщино!».

Сотні пляшок з прозорою рідиною та етикетками з назвами алкоголю знайшли правоохоронці у автівці і вдома у жителя с. Михайлючка Шепетівського району. Асортименту, мабуть, позаздрив би і спиртзавод: тільки назв понад десять різновидів. А от що ховається за ними, встановлюватимуть судові експерти. Окрім пляшок з рідиною, під час обшуку поліцейські знайшли ще понад півтисячу марок акцизного податку. Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України.

Сьогодні по вулиці Героїв Небесної Сотні шепетівчани могили помітити знищену урну для сміття. Зазначимо, що смітник з бетону досить важкий, і попри це вандали примудрились його підняти та розбити.

Опалювальний сезон в місті розпочнуть 23 жовтня
Розділ Події

Міська влада у зв'язку із похолоданням, яке відбудеться вже цими вихідними, вирішила з понеділка, 23 жовтня, розпочати в місті опалювальний сезон для всіх категорій споживачів. Про це повідомив інформаційний відділ Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів