П'ятниця, 13 січня 2017 — Сайт міста Шепетівка
12 січня о 20:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Орлинці автомобіль в якому перебувало четверо осіб потрапив у замет. Самостійно витягти транспорт громадянам не вдалося. Про це повідомив Шепетівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
12 січня Рада гуртківців "Планета Здоров'я" Грицівської школи сприяння здоров'ю організували зимовий пікнік в засніжену долину біля річки.
Днями мешканцю с.Вовківці Шепетівського району, ветерану ІІ світової війни, учаснику визволення України та країн Європи від фашистських загарбників Миколі Леонтійовичу Шадюку виповнилося 90 років. З нагоди такої визначної події до оселі іменинника завітали: заступник голови Шепетівської районної ради Артур Мовсісян, голова Судилківської ОТГ Тетяна Котик, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської РДА Олекандр Чмир, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Микола Капелюх, в.о.старости села Валентина Лавренюк, голова районної ГО «Ветеран Шепетівщини» Олександр Лукашенко та голова первинної ветеранської організації с.Вовківці Володимир Мазур. Про відвідини розповів Сектор інформаційної діяльності Шепетівської РДА
Учора, 12 січня, близько 11.40 години в Шепетівці, поблизу магазину «Наш Край, сталася ДТП. У Нацполіцї області кажуть, що 48-річний місцевий житель керував автомобілем «Фіат Добло», не обрав безпечної швидкості руху і наїхав на 40-річну жінку.
У вівторок, 10 січня , розпочалась реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Вартість участі у пробному ЗНО у 2017 році з одного предмета становить 129 гривень. Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.
Найкращі книги для читання малюкам
Розділ Освіта
На сьогоднішній день вибір літератури настільки широкий, що натрапити на нецікаву книжку і згодом шкодувати про втрату часу на неї зовсім не хочеться. Вибір же книги для дитини, яку ми, дорослі, будемо їй читати, справа ще більш відповідальна. Адже в ранньому віці літературні твори впливають на формування світогляду та розуміння загальних людських цінностей, поняття добра та зла. Нижче подана вибірка книжок, які не залишать байдужими хлопчиків і дівчаток та подарують їм насправді казкові враження.
0
репостів
0
репостів