Понеділок, 05 грудня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Ось таку ялинку пропонував підприємець встановити на центральній площі міста
Розділ Культура
Процедура закупівлі нової новорічної ялинки та ялинкових електричних гірлянд для міста Шепетівка відмінена. Відповідне рішення було опубліковано на сайті публічних закупівель Prozorro у тендерах із закупівлі відповідних предметів.
У Шепетівці відзначили Міжнародний день людей з обмеженими можливостями
Розділ Події

Третього грудня відзначають міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Його проголосила Генеральна асамблея в 1992 році на 47-й сесії у спеціальній резолюції. Державні гарантії дітям-інвалідам у Шепетівці реалізовуються на базі Шепетівського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, де 2 грудня відбулося відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями. Про деталі заходу розповіла прес служба Шепетівської міської ради.

Ни для кого не секрет, что лучшим способом профилактики является своевременная диагностика. Особенно это актуально, если речь идет о женском здоровье, ведь множество заболеваний органов малого таза настолько коварны, что протекают практически без видимых признаков или тревожных симптомов, поэтому часто обнаруживаются на поздних стадиях, когда лечение уже более сложное и дорогое. В некоторых случаях все может закончиться очень плачевно, поэтому чтобы избежать негативных последствий, нужно внимательно относиться к своему здоровью и регулярно посещать врача-гинеколога. Тем более, что сегодня это можно сделать в частной клинике в удобное для вас время, без очередей и других неудобств. К примеру, Институт планирования семьи предлагает полный спектр консультативных услуг, высокое качество сервиса и профессиональный подход к каждому пациенту. Получить более детальную информацию о специализации клиники, персональном составе и стоимости услуг можно непосредственно на сайте http://ipf.kiev.ua/doctors/ginekologi
Потребує поліпшення. Саме так головний терапевт краю Аліна Костенко охарактеризувала стан надання допомоги хворим терапевтичного профілю на Шепетівщині.
Про тебе залишилась пам'ять світла...
Розділ Події
Такі слова у вірші написала про Валерія Числюка хрещениця Софія Числюк з нагоди річниці його загибелі. Третього грудня 2015 року між селищами Талаківка та Сартана, поблизу Маріуполя, під час виконання бойового завдання на міні підірвалися п’ятеро українських військових. Один боєць загинув на місці. Це був випускник Шепетівського професійного ліцею, шепетівчанин, який пізніше з родиною мешкав у селі Білопіль, Валерій Числюк.
В ніч на 4 грудня в м. Шепетівка по вулиці 200-річчя Тараса Шевченка (колишня вулиця Островського) невстановлена особа, шляхом пошкодження замка вхідних дверей, проникла в перукарню 40-річного місцевого жителя, звідки викрала перукарські інструменти та телевізор.
0
репостів
0
репостів