Середа, 30 листопада 2016 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівська міська рада звернулась до правоохоронних органів із заявою про злочин щодо привласнення офіційних груп у соціальних мережах колишнім працівником відділу інформації, преси та зв’язків з громадськістю Андрощуком Ігорем. Після звільнення із органу самоврядування через систематичні прогули він забрав контроль та перейменував всі групи на нову назву "Шепетівка (Шепетовка) Онлайн" та наразі використовує їх у якості заробітку шляхом розміщення реклами та замовних матеріалів.
У Грицеві освятили новозбудований храм
Розділ Події
27 листопада 2016 року митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський Антоній звершив чин освячення новозбудованого храму на честь святих первоверховних апостолів Петра і Павла у селищі міського типу Гриців Шепетівського району. Про це повідомило Інформаційне управління УПЦ Київського Патріархату.
Відповідно до затвердженого положення про Порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів комунальної форми власності м. Шепетівка за результатами конкурсного відбору, 29 листопада у міському управлінні освіти пройшов конкурс на обрання директора школи № 1.
0
репостів
0
репостів