Понеділок, 31 жовтня 2016 — Сайт міста Шепетівка
 Під час осінніх канікул учні  міських та районих шкіл мали змогу відвідати майстер-класи та виховні заходи в Шепетівському міському ЦЕНТУМ. Так 24 жовтня проводився майстер-клас з виготовлення  ляльки з трави - «травомотанки».
Відбувся фестиваль польської культури
Розділ Культура
30 жовтня в клубі залізничників м.Шепетівки відбувся фестиваль польської культури присвячений закінченню Днів польської культури на Шепетівщині. Як повідомляє прес служба Шепетівської райдержадміністрації, організатором заходу став Шепетівський осередок Спілки поляків України, який очолює Валентина Пасічник.
Творчий колектив Полянського сільського будинку визнали кращим у області
Розділ Культура
В приміщенні Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва відбувся заключний тур чергового обласного конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників сільських клубних закладів, який тривав в області з 01 березня 2016 року.
Під час обшуків вилучено 44 куб м деревини цінної породи
Розділ Бізнес
Славутським відділом поліції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки лісу на території Славутського району, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 КК України.
Шепетівська спілка ветеранів Афганістану відзначила 30-річчя
Розділ Події
28 жовтня у міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці створення Шепетівської спілки ветеранів Афганістану. Про деталі святкування розповіла прес служба міської ради.
29 жовтня близько 15:05 години в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні 35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з деревом.
0
репостів
0
репостів