Понеділок, 16 березня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Про свавілля посадових осіб ДАІ на дорогах вже писалась не одна стаття та знімався не один відеосюжет, але люди й надалі покірно грають в корупційні ігри інспекторів, не бажаючи витрачати час на відстоювання своїх прав. Людям легше позбутись певної частини своїх коштів, ніж витрачати час на судові тяганини. В підсумку це все призводить до того, що корупціонери в погонах вимагають дедалі більші суми, а безпека руху падає все на нижчий та нижчий рівень. Більше того, відчуття вседозволеності задурманює голову колишнім і теперішнім працівникам ДАІ настільки, що вони собі дозволяють сідати за кермо в напівпритомному стані алкогольного сп'яніння.
15 березня виникла пожежа у приватному житловому будинку в с. Велика Медведівка Шепетівського району. О 22:22 до Служби порятунку «101» зателефонували місцеві мешканці, які побачили вогонь на даху сусідського помешкання, та повідомили про загоряння на вул. Гагаріна, 12.
Шепетівчани попрощалися з Валентином Драчуком
Розділ Події
Сумна звістка знову прийшла у Шепетівку. Під час проведення антитерористичної операції у бою 30 грудня 2014 року загинув наш земляк - Валентин Драчук. Він був мобілізований у 12 містечко, на військовій службі посів відповідальну посаду - головний старшина взводу охорони. Деякий час вважалося, що Валентин у полоні, проте доля розпорядилася по іншому.
0
репостів
0
репостів