Вівторок, 23 вересня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Рух опору в Шепетівці та регіоні
Розділ Інше
День партизанської слави України щорічно відзначається 22 вересня та покликаний висловити повагу до всіх захисників Батьківщини, які в роки Радянсько-Німецької війни боролися за свободу і мир в глибокому тилу. Захист своєї Батьківщини є однією із незаперечних норм суспільства, яка формується у процесі його розвитку. Саме задля захисту себе і своїх рідних від німецього ворога у роки війни гуртувалися шепетівчани. Перші не організовані підпільні групи на території міста виникли в кінці 1941 року.
До Шепетівської центральної районної лікарні потрапив електрозварювальник ТОВ «Торговий дім «Шепетівський цукор», який травмувався під час ремонтних робіт.
Військовослужбовця з Шепетівського району звільнили з полону
Розділ Події
На Сході триває обмін полоненими. Звільнено вже близько півтори тисячі українців,близько 700 залишаються в полоні. Такі цифри оприлюднив начальник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк.
Шепетівські цукровари мають завершити роботи на місяць раніше
Розділ Бізнес
Судячи з характерних ароматів, мешканці Шепетівки вже зрозуміли, що цьогоріч Шепетівський Цукровий Завод розпочав виробництво дещо раніше ніж зазвичай. Попри сприятливі умови для подальшого росту цукрових буряків, що би вплинуло за збільшення цукристості, аграрії Хмельницької області приступили до їхнього збирання.
Музей М.Островського: сучасність і перспективи розвитку
Розділ Культура
22 вересня в музеї М.Островського відбувся круглий стіл «Музей М.Островського: сучасність і перспективи розвитку». В засіданні взяли участь гості з Києва Піоро В.І., голова Українського центру розвитку музейної справи»; А.Савченко, директор туристичної агенції «Київські фрески»; А.Чередниченко, гол. редактор журналу «Музейний простір»; Граділь В.В., заст. начальника управління культури, національностей та релігій Хмельницької облдержадміністрації; Смолій Т.В., гол. спеціаліст з музейної справи управління культури, національностей та релігій Хмельницької облдержадміністрації; Погорілець О.Г., директор державного історико-культурного заповідника «Межибіж»; Пажимський Б.О., директор державного історико-культурного заповідника «Самчики»; Брицька О.М., директор Хмельницького обласного краєзнавчого музею; Одуд Б.М., депутат міської ради, керівник міського осередку партії «Свобода»; Островська Г.А., керуюча справами Шепетівського міськвиконкому; кореспонденти міських газет «Шепетівський вісник», «День за днем» Р.Житинська та В.Ковальчук, представники громадськості міста.
0
репостів
0
репостів