Понеділок, 18 серпня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Ми вже втомились попереджати наших мешканців про різноманітні афери з дошками оголошень. Вже не перший раз під виглядом різноманітних покупок через інтернет у жертв виманюють конфіденційні данні їх платіжних карток і таким чином заволодівають усіма доступними на них коштами.
17 серпня близько 12.00 години в м. Шепетівка по вулиці Комсомольській невстановлена особа, шляхом вільного доступу, проникла в будинок 87-річної місцевої жительки, звідки відкрито викрала телевізійний цифровий приймач T2.
Всеукраїнський шаховий фестиваль «Шепетівка-2014»
Розділ Спорт
З 14 по 17 серпня в нашому місті проходив шаховий фестиваль «Шепетівка-2014», присвячений 23-ій річниці проголошення Незалежності України. Фестиваль є традиційним і цього року проводився вже всьоме поспіль. До Шепетівки на фестиваль завітали гості з: Києва, Дніпропетровська, Львова, Тернополя, Житомира, Рівного, Вінниці, Білої Церкви, Шумська, Хмельницького, Нетішина, Старокостянтинова, Полонного та інших невеличких міст та селищ нашої держави.
Годину тому на залізничному переїзді, що по вулиці Економічній сталась страшна дорожньо-транспортна аварія. Пасажирський дизель зіткнувся з вантажним автомобілем МАЗ, який перевозив зерно.
0
репостів
0
репостів