Вівторок, 15 липня 2014 — Сайт міста Шепетівка
14 липня Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області поставив крапку в кілька річній судовій тяганині з приводу замаху на знищення 8 одиниць протитанкових ракетних комплексів "Метис" і "Фагот" ще у 2012 році.
Перетворити територію за міським Будинком культури на дитячий майданчик з шинами взялася молодіжна рада Шепетівки. 10 липня під час зборів активної молоді міста Наталія Стасюк, начальник відділу в справах сім'ї, молоді та спорту,ініціювала волонтерський проект, оголосивши про конкурс на кращу ідею з облаштування розважальних конструкцій для малюків.
Відбулись обласні змагання з багатоборства кінологів-тюремників
Розділ Спорт
11 липня 2014 року у м. Ізяслав Хмельницької області проведені змагання з багатоборства кінологів серед установ Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області. Щорічно на Хмельниччині відбувається справжня запекла боротьба за першість серед молодших інспекторів кінологів області. Першість визначалась згідно оцінюючого листа за найбільшою сумою балів, досягнутих учасниками змагань, які мали можливість позмагатись між собою, продемонструвати і вдосконалити методи тренування службових собак.
11 липня о 14 годині 10 хвилин, під час прийому передачі від громадянина С., 1995 року народження, який проживає у місті Шепетівка Хмельницької області, було виявлено та вилучено згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, що знаходилась в антипреспіранті «Rexona».
Талант… Це Божий дар, чи кара Божа?
Розділ Культура
Колись хтось з великих сказав, що коли у календарі нічого немає, а душа прагне свята, то потрібно придумати маленьке свято і відзначити його. Отож члени літературно-мистецької студії «Доля»  самі  придумують  такі  свята.  Фактично в  студії  стало традицією проводити творчі вечори поетів  і відзначати презентації їх нових збірок.
0
репостів
0
репостів