Середа, 26 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
Про це повідомив сьогодні журналістам прокурор Хмельницької області Олег Синишин під час прес-конференції з питань додержання законності у сфері земельних відносин.
Турнір із кульової стрільби присвячений пам’яті Ярослава Давидова
Розділ Спорт
Вчора відбувся турнір із кульової стрільби, присвячений пам’яті воїна, який загинув під час АТО — Ярослава Давидова. Змагання ініційовані відокремленим підрозділом ГО «Хмельниччина. Самооборона і контроль» та спортивною громадськістю міста.
Представники виконкому сьогодні оглядали шепетівський басейн
Розділ Спорт
Шепетівський басейн - це місце, яке вже давно обросло чутками та легендами. Шепетівчани кожного року чекають на його відкриття після реконструкції, та на жаль, їх сподівання не виправдовуються. Сьогодні представники виконкому Шепетівської міської ради відвідали об'єкт для ознайомлення на місці з його реальним станом та метою зрозуміти, які кроки потрібно зробити, щоб все ж таки запустити басейн в експлуатацію.
В ніч на 25 листопада в м. Шепетівка по вулиці Гастело невстановлена особа, шляхом пошкодження навісного замка, проникла в гараж 29-річного місцевого жителя, звідки викрала інструменти на загальну суму 5000 гривень.
25 листопада у с. Судилків Шепетівського району виникла пожежа на горищі літньої кухні. О 12:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від власника. На допомогу одразу ж кинулися сусіди, які допомогли винести з приміщення побутову техніку та інші цінні речі.
0
репостів
0
репостів