Середа, 29 жовтня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани зустрічали військовослужбовців, які повернулись із АТО
Розділ Події
29 жовтня Шепетівкою промайнула радісна звістка, що на батьківщину повертаються військовослужбовці, яких декілька місяців тому проводжали на схід нашої держави у зону проведення АТО. Земляки зустрічали своїх захисників хлібом-сіллю, квітами, солодощами під акомпанемент духового оркестру.
Переможець мажоритарних перегонів Роман Мацола
Розділ Події
Центральна виборча комісія обробила всі протоколи і після отримання протоколів з мокрими печатками готова оголосити результати виборів по 190-му виборчому округу, в який входять міста Шепетівка, Славута, Шепетівка та Полонський, Славутський, Шепетівський райони.
28 жовтня о 9:26 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Миру в с. Дубіївка.
Родинна пам’ять про війну
Розділ Культура
Так називається виставка, яка присвячена 70-й річниці визволення України від нацистських військ. Вона відкрилась сьогодні у літературно-меморіальному музеї Миколи Островського. Серед виставкових матеріалів представлені фотокартки із сімейного архіву родини Поліщук. На знімках, які передала небайдужа родина, зображений учасник бойових дій Радянсько-німецької війни, командир 133 окремого полку зв’язку, уродженець села Хролин Шепетівського району Кирило Поліщук.
70-та річниця визволення України від нацистських військ
Розділ Події
28 жовтня, з нагоди 70-ї річниці визволення України від нацистських військ, відбулося урочисте покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь».
0
репостів
0
репостів