Неділя, 10 червня 2012 — Сайт міста Шепетівка

Тема на форумі про бродячих псів вже потроху затухає, але вирішив все ж таки написати, бо довгий час не вдається стерти з пам'яті жахливий епізод, який ненароком спостерігав на залізничному вокзалі.

Сусіди. Які вони?
Розділ Культура
10 червня 2012, 15:34

Сусіди. Які вони?

5 червня 2012 року в центральній районній бібліотеці ім. М.Коцюбинського відбулося чергове засідання членів об’єднання «Родинний дім» на тему «Сусіди. Які вони?».

5 червня на засіданні Верховної Ради прийняли у першому читанні новий закон про мови, який передбачає застосування в регіонах країни, де проживає понад 10% людей, що спілкуються будь-якою іншою мовою, аніж державна, права на другу державну мову. Отже на сході держави - це російська, а в Криму окрім української російської ще й кримсько-татарська. Ось так влада заграє з російськомовним населенням перед кожними виборами. І цього разу невинахідливо знову порушують ст. 10 Конституції України, де йдеться, що державною мовою в Україні є українська мова.

Звіт Головного управління статистики у Хмельницькій області
Розділ Події

Нещодавно Головне управління статистики у Хмельницькій області прозвітувало про оплату населенням житлово-комунальних послуг за січень–квітень 2012 року, стан лісового господарства в 2011 році та про заробітну плату та стан її виплати у Хмельницькій області за квітень 2012 року.

0
репостів
0
репостів