Четвер, 07 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

7 липня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання сесії Шепетівської міської ради. Учасники засідання розглянули 10 питань порядку денного. Про це розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

Наш земляк, шепетівчанин Віктор Варжель уже декілька років проживає у Польщі, але українська душа не може залишатися осторонь подій у Батьківщині. Тож разом із дружиною Сільвією, дочкою та польськими друзями зібрали повне авто гуманітарної допомоги, а саме медзасобів, та привезлиїх до нашого міста. Про це повідомив у себе на сторінці міський голова Віталій Бузиль.

До кінця 2022 року пенсії перерахують тричі. З 1 липня в Україні згідно з законом про бюджет підвищується розмір прожиткового мінімуму. Від цього показника залежать соціальні виплати, у тому числі і пенсії.

Відкритий чемпіонат з мініфутболу серед чоловічих команд дійшов фінальної стадії
Розділ Спорт

27 червня розпочався Відкритий чемпіонат міста Шепетівка з мініфутболу серед чоловічих команд. В чемпіонаті взяло участь 11 команд, які були поділені на дві групи. Кожна група за коловою системою зіграла по 5 турів, де визначилися команди, які сформують півфінали.

8 липня своє професійне свято відзначають ювенальні поліцейські — справжні янголи-охоронці, які оберігають наше майбутнє. Серед ювеналів є такі особистості, які реального змінили життя багатьох хлопців і дівчат. Одна із них — начальник сектору ювенальної превенції Шепетівського райуправління поліції Ольга Семенюк.

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації підписав розпорядження згідно якого зареєстровано статут релігійної організації “Релігійна громада Свято-Михайлівського Собору Православної Церкви України м. Шепетівка Хмельницької області” у новій редакції.

Паралімпійська чемпіонка та світовий чемпіон тренувалась у шепетівському басейні
Розділ Спорт

Вчора приємною несподіванкою стало завершення робочого дня для начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталії Стасюк та її колег. До них завітали нові друзі, спортсмени-паралімпійці: Катерина та Ярослав Денисенко. Про це повідомила чиновниця у себе на сторінці.

“18 maja 98 tys. wojsko rosyjskie przekroczyło granice Rzeczpospolitej...” Так почалася російсько-польська війна 1792 року, знана в польській історіографії, як “війна в обороні Конституції 3 мая”.

До Свята Купала для дітей у парку організували фольклорну програму
Розділ Культура

У важкий час для країни, важливо трішки розвантажувати людей від тривожних думок, а також залучати дітей до цікавого і пізнавального під час літніх канікул. У вечір на Івана Купала у парку культури та відпочинку працівники та гуртківці МБК провели для діток та молоді, відвідувачів парку, пізнавально-ігрову програму “Ой, на Івана, та на Купала”, з метою вивчення народних традицій, обрядових ритуалів та ігор.

Розпочалася сто тридцять четверта доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 7 липня.

0
репостів
0
репостів