П'ятниця, 29 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Російський “привіт” для шепетівської річки: про що мовчать екологи?
Розділ Інше

Викиди нафти, лісові пожежі, отруєння річок і озер, потрапляння в повітря й  землю ракетного палива – росія нищить не лише людей та інфраструктуру, вона вбиває українське довкілля. На сьогодні окупанти завдали шкоди понад чверті усіх екосистем держави, а збитки для навколишнього природного середовища оцінюється у 202 мільярди гривень.

Табло з курсами валют зникнуть з обмінників
Розділ Бізнес

Національний банк України посилює вимоги до небанківських фінансових установ та операторів поштового зв'язку, які здійснюють торгівлю валютними цінностями в готівковій формі (обмін валют).

Сьогодні, 29 липня, під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Богдана Маршука відбулось засідання комісії з надання відстрочок військовозобов’язаним від призову на військову службу під час загальної мобілізації.
Комісією було розглянуто 8 справ, по 7 з яких прийнято рішення про відстрочку.

Водоканал розпочав 2 етап модернізації водонапірної насосної станції
Розділ Бізнес

Сьогодні шепетівським підприємством розпочато ІІ-ий етап модернізації водонапірної насосної станції ІІ підйому (ВНС-2), що знаходиться по вулиці Некрасова. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства.

У будинку культури дякували матерям Героїв Шепетівщини
Розділ Культура

28 липня у малій залі Шепетівського міського будинку культури пройшов літературно-музичний вечір «За тебе сину помолюся…». На заході було запрошено матерів героїв Шепетівщини, що поклали своє життя, відвойовуючи нашу державність.

Розпочалася сто п’ятдесят шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 29 липня.

0
репостів
0
репостів