Середа, 20 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Стали відомі призери чемпіонату Шепетівської ТГ з міні-футболу
Розділ Спорт

З 27 червня по 13 липня 2022 року відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з міні-футболу серед чоловічих команд. До участі у чемпіонаті було заявлено 11 команд, які були поділені на дві групи.

Працівники Шепетівського РУП встановлюють особу жінки, тіло якої було виявлено 20 липня у технічній водоймі цукрового заводу у місті Шепетівка. Працівники поліції звертаються до громадян з проханням надати будь-яку інформацію, яка допоможе встановити особу жінки.

На шепетівчанина, що керував мотоциклом у стані сп'яніння, суд наклав стягнення у 17 тисяч гривень штрафу та позбавив права керувати транспортними засобами на 1 рік. Чоловік намагався оскаржити постанову в апеляції, втім Хмельницький апеляційний суд залишив вирок без змін.

Об 11:50 до Служби порятунку «101» 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ міста Шепетівка надійшло повідомлення від чергового поліції Шепетівського РУП в Хмельницькій області про те, що на природній водоймі поблизу Шепетіського цукрового комбінату на поверхні води виявлено тіло літньої жінки, яке потрібно дістати на берег.

Після зведення комерційних новобудов затопило підвал сусідньої багатоповерхівки
Розділ Бізнес

Вчора у Шепетівці відбулася тристороння зустріч представників виконавчого комітету, менеджменту АТБ-Маркет та ініціативної групи жителів багатоповерхівки на Проспекті Миру 16. Ініціативна група жителів багатоповерхівки поставила питання щодо підтоплень  підвальних приміщень, яке стало суттєвою проблемою після зведення новобудов.

Розпочалася сто сорок сьома доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 20 липня.

0
репостів
0
репостів