Вівторок, 19 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У Хмельницькій ОВА обговорили стан підготовки захисних укриттів в закладах освіти та поблизу об’єктів критичної інфраструктури. Нарада відбулась з представниками управління з питань цивільного захисту населення, Департаменту освіти, науки, молоді і спорту ОВА, ГУ ДСНС в області, а також керівниками відповідних структурних підрозділів Хмельницької міської ради.

Уродженець села Ганнопіль, Леонід Богданович Федюк загинув 17 липня 2022 року внаслідок отриманих поранень під час бою біля населеного пункту Новомихайлівка Донецької області. Про це повідомили на сторінці Ганнопільської сільської ради.

У зв'язку із відмовою ПП «Шепетівське АТП 16807» обслуговувати міські транспортні маршрути з 20 липня, міська влада узгодила графіки руху громадського транспорту із іншими перевізниками громади. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 51-річного чоловіка у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України). Подія сталась у грудні минулого року в с. Судилків на Шепетівщині під час спільного застілля.

Працівники сектору реагування патрульної поліції та поліцейські офіцери громади Шепетівського району з початку 2022 року задокументували 462 факти нетверезого водіння. Найбільше порушників виявили на Славутчині та Ізяславщині (по 100), 86 протоколів склали у м.Шепетівка, 58 - у Нетішині, 72- на Полонщині, 49- в Білогір'ї.

Оркестр одеської військової академії відвідав Шепетівку
Розділ Події

В рамках всеукраїнського патріотично-мистецького проєкту «Армія з народом» на пагорбі Музею пропаганди, просто неба відбувся виступ концертного оркестру та брас-бенду "Тюльпани на пероні". В проєкті беруть участь 6 кращих колективів Збройних сил України.

Розпочалася сто сорок шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 19 липня.

0
репостів
0
репостів