Середа, 08 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські лісівники розповіли про учнівські лісництва та їх діяльність
Розділ Бізнес

Профорієнтаційна робота, виховання в молоді високої екологічної культури, любові до лісу, природи — одне із пріоритетних завдань для лісівників. На Хмельниччині активно працює 44 учнівських лісництва, в яких охоплено роботою 1055 учнів.

У Шепетівському професійному ліцеї відбувся випуск слухачів короткострокових курсів з професії «Електрогазозварник», організованих для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомили на сторінці освтінього закладу.

Вчора надвечір на пам’ятнику Миколі Островському, що знаходиться в самісінькому центрі Шепетівки, чоловік білою фарбою намалював символ "Z". Потім сів у машину та спокійно поїхав геть.

На території регіонального ландшафтного парку Мальованка, що на Шепетівщині, лісівники зафільмували оленів, які мешкають у просторому вольєрі. Троє красенів потрапили в об’єктив на лісовому озері, куди якраз прийшли на водопій.

День міста Шепетівки пройде під гаслом "З любов'ю - заради Перемоги"
Розділ Культура

Щорічно, у другу неділю червня, Шепетівка відзначає День народження. Цьогоріч, 12 червня, місто проводитиме заходи на користь Збройних Сил України. Сьогодні пресслужба Шепетівської міської ради оголосила перелік заходів, які відбудуться у Шепетівці з цієї нагоди.

Навчальний рік 2022/2023 з 1 вересня у школах, університетах та закладах професійно-технічної освіти розпочнеться в офлайн режимі. Про це розповів заступник міністра освіти та науки України Андрій Вітренко в етері телемарафону.

Розпочалася сто п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках, за планом проведення перевірки, до 11 червня 2022 року в збройних силах республіки білорусь відпрацьовуються питання створення ударних угруповань на одному з напрямків та перевірка готовності транспортної інфраструктури до перевезення підрозділів.

0
репостів
0
репостів