Середа, 22 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Кожен громадянин, який постраждав від російської агресії, може отримати компенсацію від 5000 до 30 000 євро. Для цього потрібно встигнути подати заяву до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) протягом чотирьох місяців від моменту порушення своїх прав, проте не пізніше від 16 січня 2023 року.

Шепетівські легкоатлети змагались на Кубку Хмельницької області
Розділ Спорт

21 червня 2022 р. в місті Хмельницький відбулися змагання з легкої атлетики на Кубок Хмельницької області серед юнаків та дівчат 2002 р.н. і молодших. У змаганнях взяли участь більше 10 команд. Серед них і команда Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

У Шепетівці обговорили як зменшити вартість опалення для ФОПів
Розділ Бізнес

У Шепетівці було організовано робочу зустріч з підприємцями міста для пошуку шляхів врегулювання ситуації навколо високої вартості централізованого опалення для ФОПів. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

На Шепетівщині поліцейські впродовж кількох годин затримали зловмисницю, яка за схемою «ваш родич у біді» ошукала 74-річну пенсіонерку на 170 тисяч гривень Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють усі обставини та можливих співучасників злочину. 

Розпочалася сто дев’ятнадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Окупанти продовжують завдавати ракетних і авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.

0
репостів
0
репостів