Вівторок, 21 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Кабінет міністрів на засіданні у вівторок, 21 червня, прийняв рішення про залучення офіційно зареєстрованих безробітних, які протягом місяця не змогли знайти нову роботу, до виконання суспільно корисних робіт. Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль оголосив під час засідання Кабміну, повідомляє пресслужба уряду. 

Держава роздаватиме гроші в рамках програми «єРобота»
Розділ Бізнес

Українці, які хочуть запустити новий бізнес, зможуть отримати безповоротні гранти до 250 тисяч гривень в межах нової урядової програми «єРобота». Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 21 червня.

П’яного за кермом та з мисливською зброєю виявили депутата Шепетівської районної ради Олексія Довгаля патрульні міста Полонне. Він також являється керівником ФГ «Господарський двір» та входить до складу Роти охорони міста Полонного.

Шепетівським комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства на виконання міської програми «Питна вода на 2021-2022 роки» було проведено поточний ремонт та обслуговування трьох станцій доочистки води. Про це повідомили на сторінці комунального підприємтсва.

Верховна Рада повернула мита і ПДВ на імпортні товари та розмитнення авто
Розділ Бізнес

Верховна Рада з 1 липня повертає мита та оподаткування ПДВ на імпортні товари та розмитнення авто. Про це повідомив народний депутат від фракції "Голос", перший заступник керівника Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк у своєму каналі в Telegram.

Розпочалася сто вісімнадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 21 червня.

0
репостів
0
репостів