Середа, 15 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З 17 червня 2022 року Південно-Західна залізниця вносить зміни в маршрут і розклад руху електропоїздів у напрямку Рівне – Шепетівка. Як повідомили у перевізника, це необхідно для забезпечення кращого з'єднання трьох вузлів Рівне – Здолбунів – Шепетівка.

Одночасно три письменники завітали до Шепетівки
Розділ Культура

Сьогодні шепетівчани у міському будинку культури мали змогу зустрітись із письменниками Максимом Беспаловим, Марією Титаренко та Анастасією Левковою. Про це розповіли на сторінці культурного закладу.

Сьогодні відбулось перша чергова сесія Хмельницької обласної ради в умовах воєнного часу. Для шепетівчан вона була цікава в першу чергу через долю пам'ятника Миколі Островському у Шепетівці.

На Шепетівщині простилися з старшим лейтенантом Сергієм Глушанцем
Розділ Події

Сьогодні в місті Славуті прощалися з старшим лейтенантом Сергієм Глушанцем, який загинув 9 червня 2022 року у Луганській області під час виконання бойового завдання. Про це повідомили у Шепетівській районній військовій адміністрації.

Остап із Шепетівки, заощадив 300 долларів аби допомогти українським захисникам. Хлопець розповів, що це – всі його заощадження, які він збирав аби придбати портативний зарядний пристрій на сонячній батареї для наших Шепетівських зенітників.

Розпочалася сто дванадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках до семи батальйонів збройних сил республіки білорусь основні зусилля зосереджують на веденні розвідки, інженерному обладнані позицій. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території республіки білорусь.

0
репостів
0
репостів