Вівторок, 21 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Днями у Хмельницькій облдержадміністрації відбулася презентація проєкту з цифровізації закладів загальної середньої освіти, який реалізовується в рамках регіональної програми інформатизації «Цифрова трансформація Хмельниччини» на 2021 – 2023 роки. Ініціатива покладе початок розвитку освітнього цифрового середовища Хмельниччини. Реалізовуватиметься проєкт на базі освітньої платформи “HUMAN Школа”.

У Шепетівці слідчі оголосили підозру 26-річному хлопцеві, що побив свого знайомого та переховувався у сусідній області. В ході суперечки нападник наносив товаришу удари ногами в область тулуба. Внаслідок чого у потерпілого медики діагностували численні переломи та забої.

Під головування Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 21 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. До засідання долучилися також голови обласних державних адміністрацій.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 21 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 92961 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 3787 - діти, 4923 - медпрацівники.

10-й тур чемпіонату Хмельницької області з футболу серед ветеранів завершився нічиєю
Розділ Спорт

18 вересня на стадіоні «Локомотив», в рамках десятого туру чемпіонату Хмельницької області з футболу серед ветеранів 40+, Шепетівська команда "Темп" приймала гостей із Понінки, команду «Папірник».

0
репостів
0
репостів