Понеділок, 20 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Депутати Хмельницької обласної ради проголосували за виділення 8 000 000 грн на реконструкцію системи киснепостачання КНП "Шепетівська багатопрофільна лікарня". Анонс цього рішення ми публікували ще 9 вересня і от міський голова Шепетівки на своїй сторінці вже радіє виділеним коштам.

Глава Всеукраїнського єврейського конгресу Едуард Долинський поскаржився на своїй сторінці у фейсбуці на коментарі ексзаступника мера Шепетівки та клірика ПЦУ. На сторінці Українського інституту національної пам'яті вони дорікали євреям за гріхи перед українцями.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін рішення Шепетівського міськрайонного суду в частині про відібрання малолітнього сина у батька та передачу його для матері (допущене до негайного виконання). У частині стягнення з батька (відповідача) на користь матері (позивачки) 5000 грн у відшкодування моральної шкоди ХАС скасував, відмовивши в задоволенні цих позовних вимог.

 У вівторок відбудеться засідання Державної комісії ТЕБ та НС, яка розгляне встановлення жовтого епідемічного рівня по всій території України з 22 вересня. Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Бригада ЕМД Шепетівської підстанції серед переможців фіналу обласних змагань "Врятуй життя 2021"
Розділ Події

16 вересня на Хмельниччині пройшов фінал обласних змагань бригад екстреної медичної допомоги “Врятуй життя 2021” на базі КНП “Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 10.00 20 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 92822 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3774 - діти, 4916 - медпрацівники.

Подію прикрасили урочистим концертом, церемонією нагородження мешканців села, а також благодійним ярмарком та майстер-класами.

0
репостів
0
репостів