П'ятниця, 30 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчанину на голову впала вивіска "Приватбанку"
Розділ Події

Подія трапилась біля центрального офісу "Приватбанку" сьогодні близько 17:00. Банк знаходиться у приміщенні ЦУМу міста та мав масивну вивіску над входом у приміщення, яка з невідомих причин в один момент почала падати. У цей час біля установи якраз знаходився 47-річний шепетівчанин.

29 липня у ході чергового засідання сесії Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Віталій Бузиль депутати розглянули  49 питань порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 30 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89222 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3465 - діти, 4869 - медпрацівники.

На чемпіонаті міста Шепетівки з футболу лідирують одразу 3 команди
Розділ Спорт

Вчора, 29 липня о 18:30,  на стадіоні Локомотив відбувся третій тур  Відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд.

Одним з болючих сторінок в історії нашої держави є виселення тисяч селян у віддалені райони СРСР наприкінці 40-х років – на початку 50-х років ХХ ст. Про це явище в радянські часи мало хто згадував. Указ про виселення селян за не вироблення мінімум трудоднів взагалі ніде не висвічувався в радянських засобах масової інформації. За змістом указ нагадує акти 30-х років щодо куркульства. Отже, спробуємо показати, чому вийшов цей указ, як він здійснювався та як він вплинув на долю селян.

0
репостів
0
репостів