Субота, 08 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 12.00 8 травня в Хмельницькій області зареєстровано 85296 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3292 – діти, 4857 – медпрацівники.

У Шепетівці вшанували загиблих до Дня пам’яті та примирення
Розділ Події

Сьогодні Україна разом із світовою спільнотою висловлює повагу людям, які боролися проти нацизму та вшановує жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки Другої світової війни.

Станом на 8 травня у Шепетівці лабораторно підтверджено 5 нових випадків захворювання. 78 шепетівчан, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

Від приморозків до спеки: на Хмельниччині днями очікують мінливу погоду
Розділ Події

Найближчими днями погода в Україні знову покаже свій примхливий характер. Зокрема субота ще буде вологою, вітряною та прохолодною, а от вже в неділю на територію України з заходу почне поширюватись поле високого атмосферного тиску - антициклон UTINE, відповідно характер погоди буде змінюватись, побільшає сонця, до того ж, потроху теплішатиме.

8-9 травня наша країна відзначає День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В ці дні шепетівчани вшановують загиблих на фронтах Другої світової війни, згадують й про мирних жителів, які загинули під час окупації, в нацистських концтаборах, вшановують живих свідків тієї найстрашнішої війни в історії людства.

0
репостів
0
репостів