П'ятниця, 21 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Один з тих, хто причетний до подій в Шепетівці в роки Української революції 1917 – 1921 рр. є Семен Голуб. Зокрема він згадується в численних краєзнавчих виданнях, таких як «Громовиці над Шепетівкою», «Історія міст і сіл УРСР. Хмельницька область», романі М. Островського «Як гартувалась сталь». Втім, непересічний шепетівчанин напевно не знає, хто він такий, а тим більше, який його життєвий шлях, яка його доля.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури на збуті наркотичного засобу метадон викрито 31-річного жителя м. Шепетівка.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 21 травня в Хмельницькій області зареєстровано 87153 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3379 - діти, 4896 - медпрацівники.

Станом на 21 травня у Шепетівці лабораторно підтверджено 1 новий випадок захворювання. 23 мешканця Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.Традиційно в Україні День вишиванки відзначається в третій четвер травня. Цьогоріч він припав на 20 травня.

Шепетівська тепломережа проводить планову заміну мереж опалення
Розділ Події

У результаті гідравлічних випробувань, які комунальне підприємство проводить щороку в міжопалювальний період, на декількох ділянках теплової мережі було виявлено аварійні пориви.

18 та 20 травня 2021 року начальником служби у справах дітей Катериною Купрацевич спільно з директором Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяною Вінницькою, фахівцями із соціальної роботи ЦСССДМ, інспектором сектору ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції Володимиром Карасем було проведено профілактичний рейд «Сім’я і діти».

На засіданні міськвиконкому розглянули 39 важливих питань
Розділ Події

Зокрема, члени виконавчого комітету Шепетівської міської ради погодили проєкт дизайну клумби на площі імені Тараса Шевченка, затвердили кошторисну документацію на будівництво мереж питного водопроводу у селі Плесна та розглянули ряд житлових питань, організацію святкової ярмарки до Дня міста та облаштування територій поблизу місцевих торгових точок.

0
репостів
0
репостів