Вівторок, 09 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жительку м. Полонне визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

За інформацією правоохоронців, зловмисники використовують доволі розповсюджені «шахрайські схеми» — «ваш син/онук/брат/ донька скоїли важкий злочин….» та «до вас телефонує служба безпеки банку».

На Шепетівщині 3 добу поспіль чистять дороги від снігу
Розділ Події

Починаючи з неділі силами комунальних підприємств, військового містечка та технічних ресурсів підприємств Шепетівщини у посиленому режимі проводиться робота з подолання наслідків негоди. Про це повідомили на сайті Шепетівської міської ради.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 9 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 44908 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1603 - діти, 3393 - медпрацівники.

Великої шкоди  мисливському господарству завдає браконьєрство. З метою боротьби з цим негативним явищем єгерська служба та лісова охорона Шепетівського лісгоспу проводять регулярні рейди в лісових угіддях та на полях поблизу них. З початку року відбулося дванадцять рейдів.

0
репостів
0
репостів