Четвер, 18 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські залізничники мітингували у столиці
Розділ Події

Вчора, 17 лютого у столиці відбулась масова акція протесту залізничників біля будівлі Кабінету Міністрів. Під головним гаслом «Роботу! Зарплату! Гідне життя!» зібралось також кілька десятків шепетівчан.

 Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні, укладену між обвинуваченим, його захисником та потерпілим і його представником. Жителя м. Хмельницький визнано винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України, і призначено йому узгоджене покарання у виді штрафу в розмірі 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 5100 грн.

Тариф на теплопостачання у Шепетівці обіцяють не підвищувати
Розділ Бізнес

Міський голова Шепетівки, поки що, не планує виносити на затверження виконавчого комітету Шепетівської міської ради нових тарифів на теплопостачання. Мер сподівається, що Уряд виконає свою обіцянку та компенсує в кінці опалювального періоду різницю в тарифах на газопостачання.

3 лютого Кабінет Міністрів України на засіданні прийняв постанову "Деякі питання призначення і виплати державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю", якою затверджено Порядок призначення, виплати та перелік необхідних документів.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 18 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 46132 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1666 - діти, 3454 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів