Середа, 17 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

В навчальних закладах Шепетівщини проходить тиждень безпеки дорожнього руху. В кожному куточку району поліцейські відвідують школи та садочки з метою нагадати малечі правила дорожнього руху.

Банкова Юлія Сергіївна
Розділ Бізнес

Шепетівчанка Юлія Банкова стала головною редакторкою порталу LIGA.net. До виконання своїх обов’язків вона повноцінно береться з 1 грудня. Про це повідомили на сайті видання.

За підозрою у вбивстві 50-річного шепетівчанина працівники Шепетівського райуправління поліції затримали двох його знайомих 33 та 37 років. Злочин поліцейські розкрили впродовж кількох годин.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 17 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 130463 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 7116 - діти, 5663 - медпрацівники.

За словами очільника міста, витрати на утримання міської лазні в рази перевищують дохід від надання послуг, а її подальшу долю найближчим часом повинні вирішити депутати міської ради.

Відбудеться перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО»
Розділ Події

Управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької облдержадміністрації повідомляє, що 17-18 листопада 2021 року буде проведена планова комплексна перевірка системи оповіщення цивільного захисту Хмельницької області «Сигнал-ВО» із включенням електросирен.

0
репостів
0
репостів