П'ятниця, 22 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Нові правила пасажирських перевезень на час карантину, які Кабінет міністрів України затвердив 11 жовтня, і так принесли чимало клопотів пасажирам та перевізникам по всій країні. Але працівники залізничного вокзалу у Шепетівці вирішили ще більше ускладнити життя пасажирам.

Рідіють ряди депутатського корпусу Шепетівської районної ради. Минуло менше місяця, як було підтримано заяву про дострокове припинення повноважень депутата Шепетівської районної ради восьмого скликання Сергія Полоневича (Політична партія "Сила і Честь"), як заяву написав вже інший депутат.

Пам’ять про Сергія Оврашка увічнили у книзі
Розділ Культура

22 жовтня відбулась презентації книги Сергія Деркача «Дума про добровольця», яка розповідає про перший рік українсько-російської війни, про Сергія Оврашка – волонтера із позивним Мамай, який продає свій бізнес і йде добровольцем на фронт, гуртує навколо себе команду, з якою успішно виконує бойові завдання і дратує ворога. У книзі йдеться про випробування, які випадають молодшому сержантові і як закінчилася його війна.

21 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. На порядок денний було винесено 33 питання.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 15.00 22 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 107333 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 5331 - діти, 5217 - медпрацівники.

Патрульні поліцейські Хмельниччини у пасажирському громадському транспорті міжобласного сполучення перевіряють COVID-документи. Про це вони повідомили на своїй сторінці.

22 жовтня о 10 годині на пункт зв’язку 21 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на вул. Проспект миру у м. Шепетівка в квартирі зачинилася 2-річна дитина. До Служби порятунку «101» зателефонувала схвильована мати.

АМКУ вдруге скасував рішення, згідно якого "МВМ-13" мав ремонтувати дорогу по вул. Островського
Розділ Бізнес

21 жовтня відбулось засідання постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель.

38-річний місцевий мешканець за заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, відшкодує моральну шкоду та відбуватиме покарання за ґратами.

0
репостів
0
репостів