Вівторок, 05 січня 2021 — Сайт міста Шепетівка

На новорічні свята поліцейські отримали повідомлення про зникнення 17-річної броварчанки, яка пішла з дому та не повернулась. По тривозі був піднятий особовий склад місцевої поліції та працівники ювенальної превенції.

Після передачі цілої низки об'єктів із спільної власності територіальних громад сіл, селища Шепетівського району до комунальної власності територіальної громади міста Шепетівки, зокрема, й КНП "Шепетівська ЦРЛ" під час пленарного засідання третьої (чергової) сесії Шепетівської районної ради, лікувальну установу перейменували.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 5 січня в Хмельницькій області зареєстровано 40012 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1448 - діти, 3180 - медпрацівники.

З 1 січня в Україні почав діяти новий Санітарний регламент, яким запроваджуються нові підходи до організації навчального процесу та харчування дітей у закладах освіти. Тепер усе, що так турбувало батьків та роками не змінювалося, повинно зазнати змін, адже документ чітко дає відповіді на питання: чи повинні учні мити підголу у класі, якою повинна бути їжа у їдальнях та парти за якими вони будуть сидіти, а також яким має бути навчальне навантаження на дітей.

 Сьогодні, 5 січня, розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, яка триватиме протягом 5–19 січня 2021 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

0
репостів
0
репостів