П'ятниця, 22 січня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівська виправна колонія поліпшила умови перебування засуджених
Розділ Події

У п'ятницю, 22 січня, із робочим візитом державну установу «Шепетівська виправна колонія (№98)» відвідав начальник Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України Олександр Щербатюк. Про це повідомили на офіційній сторінці Шепетівської виправної колонії у соцмережі Facebook.

Відповідні розпорядження уже отримали в управлінні освіти Шепетівської міської ради. Тож, із понеділка, 25 січня, школярі зможуть повернутися за парти та продовжити навчання з дотриманням усіх протиепідемічних норм.

Посадовці поклали квіти з нагоди Дня соборності України
Розділ Події

Сьогодні з нагоди відзначення Дня соборності України міський голова Віталій Бузиль та заступник міського голови Галина Безкоровайна поклали квіти до пам’ятного знака на «Алеї Слави Героїв України» та до меморіального знаку Симону Петлюрі.

ПрАТ «Шепетівкагаз» передумав підвищувати тариф у січні
Розділ Бізнес

Як ми повідомляли раніше, 26 грудня 2020 року ПрАТ "Шепетівкагаз" планував підняти тариф на транспортування газу мало не вдвічі, а ціну самого газу рівно на одну гривню. Але чомусь газопостачальник передумав і оголосив нові тарифи.

21 січня о 18:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у приватному секторі міста Шепетівка на вул. Сагайдачного. За викликом негайно було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

Шепетівська місцева влада оголосила про запуск Шепетівської екстреної диспетчерської служби (відділ управління міським господарством). Про це повідомили на сайті органу самоврядування.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 22 січня в Хмельницькій області зареєстровано 42935 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1512 - діти, 3314 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів