Понеділок, 07 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Сергій Лабазюк: «Національна академія прикордонної служби – гордість Хмельниччини»
Розділ Події

У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького курсанти присягнули на вірність державі.  Цього року через карантинні обмеження захід проходив у дещо незвичному режимі. На ньому були присутні лише курсанти, особовий склад академії та запрошені гості, серед яких – лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, народний депутат Сергій Лабазюк, а також голова Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Дейнеко. 

Станом на 17.00 у місті підтверджено чотири нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

«Сила і честь» оголосила про участь у місцевих виборах на Хмельниччині. Партія планує поборотися за місця в обласній раді, міській раді Хмельницького, а також місцевих радах ОТГ. 

5 вересня о 23.00 годині у м. Шепетівка на перехресті вулиць Степана Бандери і Української 24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автівкою «КІА» під керуванням 45-річного шепетівчанина.

Через відсутність кворуму на засіданні Хмельницька обласна ТВК не затвердила перелік округів з виборів депутатів Хмельницької обласної ради. На засідання, скликане на вимогу семи членів ТВК о 21 годині, не з’явився голова комісії, його заступник, секретар та ще четверо членів.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації повідомив, що сьогодні зафіксовано ще один летальний випадок внаслідок коронавірусної хвороби COVID-19.

0
репостів
0
репостів