Середа, 30 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 30 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 6718 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 321 - діти, 565 - медпрацівники, 221 - працівники освіти.

Світлана Павлишина балотується у мери Шепетівки. Це рішення кандидатка прийняла разом із командою «За конкретні справи», аби зробити все задля того, щоб Шепетівка нарешті стала достойним містом, в якому хочеться жити, працювати та бути щасливим.

«Нам, українцям, потрібно небагато – впевненість у завтрашньому дні та завершення війни», - зазначив громадський діяч, ексголова Віньковецької райдержадміністрації Віталій Лелюк у рамках Форуму прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА у Віньківцях. Під час заходу кандидати від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» до місцевих рад усіх рівнів (обласної, районної, міської та ОТГ) ділилися своїм баченням ситуації та перспективами на майбутнє.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 25-річного жителя Славути винним у крадіжці, вчиненій повторно (ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України), в крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній з проникненням у житло та інші приміщення (ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України), у розбої, поєднаному з проникненням у приміщення (ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України) та призначив остаточне покарання у виді 7 років і 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна, крім житла.

У ході чергового брифінгу перший заступник голови ОДА Роман Примуш розповів про ситуацію в області із захворюваністю на COVID-19 та заходи, що вживаються з метою протидії її поширенню, а також відповів на заяву шепетівського реаніматолога.

29 вересня 2020 року психологом Людмилою Пилипчук та фахівцем із соціальної роботи Вікторією Парфенюк Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для студентів Шепетівського професійного ліцею було проведено відеолекторій на тему: «Профілактика шкідливих звичок: тютюнопаління, алкоголізму та наркоманії в молодіжному середовищі».

Про дооснащення обладнанням обласної лабораторії та навантаження написали у ДУ "Хмельницький ОЛЦ МОЗ України". Про проблеми в Шепетівській ЦРЛ розповів Валерій Сивоконюк, це, насамперед, нестача кисню для пацієнтів з діагнозом COVID-19 та їх транспортування у відділення для лікування.

Шепетівською міською територіальною виборчою комісією Шепетівського району Хмельницької області зареєстровано наступні організації політичних партій у депутати Шепетівської міської ради:

Я народився, виріс і закінчив школу у селі неподалік Хмельницького. По завершенню Кам’янець-Подільського педінституту був направлений на роботу в Ізяславський район. Через 5 років переді мною і дружиною-шепетівчанкою постав вибір: їхати на постійне місце проживання до Хмельницького чи Шепетівки? І ми зупинилися на місті, де живу вже понад 35 років.

0
репостів
0
репостів