Вівторок, 29 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні о 18:40 в Шепетівці неподалік пам'ятного знаку 400-річчя Шепетівки сталась дорожньо-транспортна пригода за участі одразу трьох автомобілів.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 29 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 6458 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 312 - діти, 560 - медпрацівники, 201 - працівники освіти.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 38-річного жителя Шепетівки винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, – відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з погрозою застосування насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, та призначив остаточне покарання у виді 4 років 10 днів позбавлення волі.

Шепетівська міська територіальна виборча комісія Шепетівського району зареєструвала 11 кандидатів на посаду Шепетівського міського голови. Про це повідомляють на сайті міської ради.

«Кожна людина повинна мати доступ до якісних медичних послуг. Система обов’язкового медичного страхування має якнайшвидше запрацювати на державному рівні», - зазначила кандидатка в депутати Хмельницької облради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ», директорка обласної дитячої лікарні Лілія Брухнова під час Форуму прихильників партії у Хмельницькому, в мікрорайоні Озерна. Під час заходу хмельничанам були представлені кандидати від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» до місцевих рад всіх рівнів (обласної, районної та міської).

Вихованці Шепетівської ДЮСШ вибороли призові місця у Хмельницькому
Розділ Спорт

26 вересня 2020 року в місті Хмельницький відбувся відкритий турнір міста Хмельницького з боротьби вільної пам’яті загиблим героям АТО Дияку Павлу та Присяжнику Руслану серед юнаків 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н., 2010-2011 р.н. та дівчат 2007-2009 р.н.

Вищу нагороду Ради Організації ветеранів України цього разу отримав наш краянин - Ковальчук Іван Федорович.

У Шепетівській районній державній адміністрації повідомили про готовність до роботи дитячого навчального закладу з 1 жовтня.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів