Вівторок, 22 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Другий вечір поспіль, у цей же час нам доводиться фіксувати ДТП в місті. На цей раз аварія сталась на кругу біля Шепетівського відділу поліції.

Станом на 17:00 у місті Шепетівка та районі підтверджено по одному новому випадку захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомили місцевий та районний штаби з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

«ЗА МАЙБУТНЄ» продовжує презентувати команди на Хмельниччині та закликає усіх однодумців до об’єднання. Лідери обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина презентували команду до обласної, районної рад та об’єднаних територіальних громад. Інформаційні форуми відбулися сьогодні у Сатанові, Городку та Ярмолинцях.

Шепетівською міською територіальною виборчою комісією Шепетівського району Хмельницької області станом на 21 вересня зареєстровано 5 кандидатів на посаду міського голови міста Шепетівка, висунутих шляхом самовисування.

Ізяславський районний суд визнав винними п’ятьох членів родини в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів, особливо небезпечних наркотичних засобів, у великих розмірах, вчиненому повторно, організованою групою (частина 3 статті 307 Кримінального кодексу України).

0
репостів
0
репостів