Понеділок, 03 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

3 серпня о 11 год. 46 хв. на пункт зв’язку 21 державної пожежно-рятувальної частини міста Шепетівка надійшла інформація, що за межами селища Пиляї Шепетівського району виникла пожежа стерні на території сільськогосподарського призначення.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на дев’ять років.

Станом на 16:00, 3 серпня, у місті Шепетівка підтверджено захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 ще у трьох шепетівчан. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Ветеранська команда "Темп" у Волочиську
Розділ Спорт

1 серпня у Волочиську на виїзді грала наша ветеранська команда “Темп”, а на наступний день шепетівський «Лісівник» приймав команду із Старокостянтинова. На жаль обидва матча завершились не на користь нашим командам.

30 липня під головуванням Прем’єр-міністра відбулася всеукраїнська селекторна нарада з представниками місцевих органів влади, а також профільними міністерствами. Серед інших тем обговорювали підготовку до нового навчального року. 

Модернізована електропідстанція Шепетівкаводоканалу заощаджує до 150 тис грн щомісяця
Розділ Бізнес

Днями у Шепетівкаводоканалі завершили модернізацію головної підстанції комунального підприємства. Зокрема, провели комплекс робіт з відновлення системи релейного захисту.

Гарні новини про одужання містян повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Двоє шепетівчан, які були інфіковані коронавірусом, видужали.

0
репостів
0
репостів