Середа, 12 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

У Грицеві сьогодні було зафіксовано перший випадок інфіковування жителя коронавірусом SARS-CoV-2. Про це нам повідомив Шепетівський міськміжрайонний відділ ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України».

Ще двоє шепетівчан, хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19, які лікувалися в Хмельницькій інфекційній лікарні, одужали. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Сьогодні, 12 серпня, Кабінет Міністрів схвалив зміни до постанови Уряду, яка визначає правила карантину в Україні. Відповідна ініціатива була винесена Міністерством охорони здоров’я.

З початку 2020 року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області на підставі заяв, отриманих від фізичних та юридичних осіб, сільськогосподарських товариств та фермерських господарств сформували 27 810 витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земель сільськогосподарського призначення.

Сьогодні, дружньо, колектив ДП «Шепетівський лісгосп» на чолі з директором підприємства В. М. Сасюком проводять реконструкцію в зоні відпочинку «Лісовий кордон», що розташована на Новоград-Волинській трасі: фарбують, оновлюють конструкції, прибирають сміття.

Розпочалися роботи з поточного ремонту дорожнього покриття в районі світлофорного об’єкта на вулиці Українській. Про це повідомили у преc-службі Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів