Понеділок, 10 серпня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у Хмельницькій інфекційній лікарні померла жителька села Судилків Шепетівського району, у якої було діагностовано коронавірусну хворобу COVID-19. Про це повідомили у Хмельницькій обласній державній адміністрації.

Близько години тому на перехресті вулиць Промислової та Тітова сталась дорожньо-транспорта пригода. Водій Volkswagen Golf не впорався з керуванням та налетів на бетонну основу паркану.

Шепетівський "Темп" завершив перше коло обласного чемпіонату ветеранів на 5 місці
Розділ Спорт

Перенесеним поєдинком 5-го туру “Темп” Шепетівка – “Папірник” Понінка завершилось перше коло ветеранського чемпіонату області. Про деталі матчу розповіли у Хмельницькій обласній асоціації футболу.

6 серпня 2020 року заступник голови районної державної адміністрації Віталій Бузиль разом з головою районної ради Петром Дзяворуком та головою громадської організації «Ветеран Шепетівщини» Катериною Колбасовською, жителю села Вовківці Володимиру Мазуру, колишньому голові ветеранської організації села Вовківці, ветерану сільськогосподарського виробництва, вручили нагрудний знак «Почесний ветеран України».

Працівники управління стратегічних розслідувань Нацполіції в області спільно зі слідчими ГУНП в Хмельницькій області та колегами з УСБУ за процесуального керівництва прокуратури задокументували факти привласнення грошових коштів працівників Головного управління Пенсійного фонду України в області та його територіальних підрозділів, передбачених на оплату праці.

8 серпня на водоймах Шепетівщини та Полонщини стартував мисливський сезон на пернатих. Саме з цих вихідних активізувалася робота рейдових бригад, які мають на меті контроль за дотриманням правил полювання.

0
репостів
0
репостів