Понеділок, 06 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка
У шепетівському мотелі було припинено трансляцію обмежених для показу іноземних програм
Розділ Бізнес

У шепетівському мотелі «ОК» адміністрація закладу на вимогу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення припинила показ російських програм після того, як їм роз’яснили, що така ретрансляція є порушенням законодавчих вимог.

Шепетівський басейн відновлює роботу в умовах карантину
Розділ Спорт

Сьогодні, 6 липня, комісія у складі представників міської ради, Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області під головуванням заступника міського голови  Наталії Стасюк обстежили готовність басейну до робити в умовах карантину.

КНП «Шепетівська ЦРЛ» продовжує отримувати благодійну допомогу для боротьби із пандемією COVID-19. Сьогодні до лікарні вкотре завітали Світлана Павлишина –  керівник служби соціальної політики Хмельницького регіону «Епіцентр-К», Сергій Філюк – директор ТОВ «Лотівка Еліт» та в присутності голови райдержадміністрації Юрія Басюка, заступника голови Шепетівської районної ради Артура Мовсісяна та головного лікаря ЦРЛ Валентини Савчук,  передали від компанії «Епіцентр К» апарат штучної вентиляції легень  Oricare V8600.

Нашим ветеранам футболу доки вдається утримувати друге місце
Розділ Спорт

Вчора відбувся третій тур Чемпіонату Хмельницької області серед ветеранів (40+). Шепетівський "Темп" приймав Теофіпольску "Іскру".

Жителі Шепетівки оцінили кліматичні проблеми свого міста. Опитування проводилося в рамках ініціативи "Кліматичні цілі міст Хмельницької області" за фінансової підтримки Федерального міністерства з охорони навколишнього середовища, збереження природи та ядерної безпеки Німеччини в рамках проєкту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ).

Відбулися змагання з міні-футболу серед чоловіків
Розділ Спорт

5 липня на спортивному майданчику  «Цукровик» пройшов турнір з міні-футболу серед чоловіків. У турнирі прийняли участь команди: «Барс», «Енергія», «Ветеран», «Цукровик».

3 липня двоє мешканців одного із сіл Старокостянтинівського району, 1948 та 1958 років народження, прив’язавши до бампера автомобіля «ВАЗ 2109» собаку одного з них, тягнули тварину за транспортним засобом по дорозі на Шепетівку, тим самим знущаючись над нею.

Сьогодні, 6 липня, керуючий справами Виконавчого комітету Шепетівської міської ради Василь Рачук  та спеціаліст організаційного відділу Людмила Горда привітали із 90-річчям Дячук Марію Яківну. Народилася  іменинниця 27 червня 1930 року у селі Коськів Ізяславського району Ка’мянець-Подільської області.

Шепетівський районний суд визнав винними 21-річного жителя Шепетівського району та 24-річного шепетівчанина, обвинувачених у грабежі, поєднаному із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (частина 2 статті 186 Кримінального кодексу України) та призначив обом по 4 роки позбавлення волі.

Шепетівський "Лісівник" зіграє в першій групі Чемпіонату Хмельницької області з футболу - 2020
Розділ Спорт

Формат цьогорічного Чемпіонату Хмельницької області з футболу – 2020 відрізняється від попередніх, адже всі учасники на першому етапі розбиті по територіальному принципу на три групи.

0
репостів
0
репостів