Вівторок, 09 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Депутати Славутської міської ради скликають Віче та будуть звертатись до Хмельницької обласної ради з вимогою включити в порядок денний чергового пленарного засідання питання щодо збереження Славутського району, бо нехочуть до Шепетівського. Про це повідомили на офіційному сайті міста Славути.

Сьогодні, 9 червня лікарі отримали негативний ПЛР-тест по останньому хворому з Шепетівщини, що лікувався амбулаторно. Таким чином у Шепетівському районі та у райцентрі всі хворі подолали COVID -19.

На численні звернення пенсіонерів області головне управління Пенсійного фонду Хмельниччини надає роз’яснення щодо порядку проведення перерахунку пенсій з 01.05.2020 року.

За лікування пацієнтів з коронавірусом на Хмельниччині медикам та іншим задіяним у ліквідації епідемії працівникам виплатили близько 5,5 мільйона гривень доплати. Ці кошти надійшли за березень та квітень.

Цьогоріч святкування Дня міста Шепетівки відбудеться онлайн
Розділ Події

14 червня місто Шепетівка святкуватиме свій черговий День народження. На жаль, із запровадженням карантину та низкою обмежувальних заходів у 2020 році День міста пройде в режимі онлайн.

0
репостів
0
репостів