Четвер, 04 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

На торішніх парламентських виборах Олексій Жмеренецький балотувався від партії «Слуга народу» на 190 окрузі й за кількістю голосів випередив попереднього мажоритарника від Хмельниччини Романа Мацолу. Відповідно нині він представляє у парламенті інтереси жителів Славутського, Полонського та Шепетівського районів.

Сьогодні, 4 червня, робоча група під головуванням заступниці міського голови Наталії Стасюк обстежила дитячі садочки щодо можливості їх відкриття та належного функціонування в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.

З метою визначення спроможності кожної сім’ї, у яку повернулися діти, забезпечення їх потреб та, насамперед, безпеку, розпорядженням голови Шепетівської районної державної адміністрації від 29.04.2020 № 119/2020-р створено комісію з моніторингу забезпечення прав дітей, які повернулися до сімей із закладів інституційного догляду та виховання дітей на період карантину.

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області нарахувала 465 тисяч 725 гривень збитків внаслідок незаконного знесення сто одного дерева різних порід в межах села Судилків, що на Шепетівщині.

Ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Хмельницького апеляційного суду змінено підсудність та передано на розгляд до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області матеріали кримінального провадження за обвинуваченням жительки м. Славута громадянки Ф. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло), частиною третьою статті 357 (незаконне заволодіння особистих важливих документів, шляхом викрадення) Кримінального кодексу України та жителя м. Славута - К. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 187 Кримінального кодексу України.

Загалом вже 25 осіб (в тому числі 2 дітей) по Шепетівщині вилікувалося від COVID-19, що підтверджено негативними ПЛР-тестами.

Увечері 4 листопада 2019 року в Шепетівці поряд зі стоматполіклінікою кілька шепетівчан стали свідками того, як молодий чоловік за волосся витягнув жінку з автомобіля і почав бити ногами. Колезі, що намагався його зупинити, також дісталося кулаком в обличчя.

0
репостів
0
репостів