Вівторок, 02 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Бджолярів Шепетівщини закликають реєструвати пасіки
Розділ Бізнес

Першим кроком до отримання безпечної та якісної продукції бджільництва є зареєстрована пасіка, що надає ряд переваг для успішного розвитку. Головний спеціаліст Шепетівського РУ ГУ ДПСС в Хмельницькій області В.Савіцький пояснив основні переваги такої реєстраці.

У 2020 році було продовжено до 1 червня термін подання щорічних декларацій особами уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством. Тому лише зараз можна підводити підсумки подання декларацій міськими головами та головами міських територіальних громад Хмельницької області за 2019 рік.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого за злочини проти власності місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, вчинене повторно) Кримінального кодексу України, і призначено йому покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Нещодавно минув час, щоб подати декларацію про майно, доходи (в тому числі подарунки) і зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік. Всі вони доступні для загального огляду в «Єдиному державному реєстрі декларацій».

На Хмельниччині розпочинається чемпіонат з футболу серед ветеранів
Розділ Спорт

Чемпіонат області серед ветеранів 40+ за попереднім календарем розпочнеться 21 червня. Під час онлайн-наради куратора ветеранського чемпіонату Тадеуша Криштофора з представниками команд області,  було визначено склад команд, дату початку сезону та формат змагань. Шепетівський Темп зіграє перший матч на виїзді із Агробізнесом з Нової Ушиці.

0
репостів
0
репостів