П'ятниця, 19 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 19 червня,  міський голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету. У ході засідання члени виконкому розглянули 17 питань порядку денного.

З кожним роком, прожитим нами після початку російсько-української війни на Донбасі, очікування миру стає все більш болісним. Вже сьомий рік на війні гинуть сини України. Безповоротні втрати вимірюються тисячами. Обов’язок кожного українця – пам’ятати про тих, хто віддав життя за наш мир і спокій. 19 червня – день пам’яті Народного Героя України, полковника Ляшенка Ігоря Вікторовича, командира першого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади.

19 червня, напередодні професійного свята — Дня медичного працівника міський голова Михайло Полодюк привітав колектив та головного лікаря КНП «Вузлової лікарня ст.Шепетівка» Валерія Хрищатого. Про це повідомили у прес службі Шепетівської міської ради.

Шепетівські надзвичайники витягнули чоловіка на берег водойми
Розділ Події

18 червня о 16:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Шепетівського відділу Національної поліції про те, що на природній водоймі с. Судилків знаходиться громадянин, який не в змозі самостійно вибратись на берег. Потрібна допомога рятувальників.

Відбулось нагородження переможців онлайн-забігу "Shepetivka Run - 2020"
Розділ Спорт

Сьогодні відбулось нагородження переможців першого онлайн-забігу «Shepetivka Run – 2020», який відбувся 14 червня 2020 року з нагоди Дня міста.

Як встановив суд, 60-річний житель протягом минулого року неподалік місцевого ринку Шепетівки забезпечував роботу автозаправної станції контейнерного типу для заправки автомобілів дизельним паливом: приймав його, зберігав та реалізовував.

0
репостів
0
репостів