Середа, 17 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

17 червня, напередодні професійного свята — Дня медичного працівника в Центральній районній лікарні відбулись урочисті заходи. Привітати медиків прийшли секретар міської ради Микола Кикоть, голова райдержадміністрації Юрій Басюк та голова районної ради Петро Дзяворук.

Відбувся матч присвячений пам’яті Миколи Огородніка
Розділ Спорт

14 червня 2020 року на стадіон «Локомотив» відбулася матчева зустріч з футболу між командами «Лісівник» та «Локомотив» присвячена пам’яті Миколи Огородніка. Гра видалася досить напруженою та видовищною.

Уряд продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 липня
Розділ Події

Через зростання кількості хворих Кабінет Міністрів України подовжив дію карантинних обмежень до 31 липня 2020 року.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні, укладену між потерпілим та обвинуваченим.

Законодавство передбачає обов’язок осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відкрито звітувати перед суспільством про свої доходи та витрати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларації.

Працівники Шепетівського відділу поліції затримали 39-річного місцевого жителя, який входив у довіру до літніх жителів Шепетівки і обкрадав або ошукував їх. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Нещодавно в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (м.Київ) підбито підсумки ІІІ Всеукраїнського конкурсу творчих робіт школярів «Гуманне ставлення до тварин». Конкурс проводиться у співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Щаслива лапа».

0
репостів
0
репостів