Вівторок, 16 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Жителя Шепетівського району визнали винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибелі людей та іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у виді 2 років позбавлення волі. Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Шепетівської місцевої прокуратури та обвинуваченим за участю захисника. 

Цьогоріч, впродовж 10-13 червня, регіональний ландшафтний парк «Мальованка» відвідали фахівці інституту зоології НАН України – кандидат біологічних наук Олена Годлевська, аспірант інституту зоології Павло Воробей, викладач КПНУ імені Івана Огієнка – Анастасія Ліщук та наукові працівники НПП «Подільські Товтри» – Вадим Мартинюк і Михайло Дребет. Метою візиту було дослідження біорізноманіття РЛП «Мальованка», зокрема інвентаризації рукокрилих ссавців з метою участі в розробці Європейського атласу ссавців (theAtlasofEuropeanMammalsin 2024 (2nd edition).

Сьогодні офіційно до переліку захворівших на COVID-19 доєднався мешканець села Серединці. Його, як і в попередньому випадку, виявили під час тестування діагнозу пневмонія. Про це повідомив перший заступник голови адміністрації Роман Примуш на щоденному брифінгу.

У рамках підготовки до пленарного засідання чергової тридцять третьої сесії обласної ради, окрім внесених до порядку денного питань, сьогодні трьома постійними комісіями обласної ради, як провели Іван Гладуняк, Артур Фрідман та Олександр Слободян, розглянуто також звернення керівників органів місцевого самоврядування Славутського та Городоцького районів з приводу внесення змін до адміністративно-територіального устрою області.

Шепетівчанка перемогла у Всеукраїнському конкурсі "Україна рушникова"
Розділ Культура

Протягом січня-травня 2020 року Школа народних ремесел Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України провела конкурс «Україна рушникова» . У Всеукраїнському конкурсі взяли участь 74 учасники із п’ятнадцяти областей України.

Більше півмільйона штрафу отримали за зговір на торгах постачання газу школам Шепетівщини
Розділ Бізнес

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Укртрансгазсервіс» /м. Київ/ та ТОВ «Трансгазенерго» /м. Київ/ загалом на 544 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів.

У Шепетівському районі зареєстровано новий випадок захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19. Хворого виявили при тестуванні у зв‘язку з пневмонією. 

Шепетівський міськрайонний суд відмовив у позові шепетівчанина до приватного підприємства про встановлення факту перебування у трудових відносинах та зобов’язання внести до трудової книжки записи про прийняття на роботу та звільнення.

0
репостів
0
репостів