Четвер, 11 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька обласна адміністрація щойно повідомила, що у Шепетівці виявлено нового інфікованого коронавірусом SARS-CoV-2. Крім нього позитивний результат ПЛР-тестування показало ще у 11 мешканців Хмельниччини.

Новий перспективний план області роздратував не лише Славуту. Згідно нього планується і ліквідація нещодавно утвореної Плесенської територіальної громади, у яку увійшли Плесенська та Пліщинська сільські ради Шепетівського району.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні, укладену між потерпілою та обвинуваченим. Жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 125 (заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України, і призначено йому покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Сьогодні, 11 червня, міський голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, на якому розглянули 6 питань порядку денного.

Cьогодні відбулася чергова 74 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний винесено 56 питань.

Перше промислове підприємство Шепетівки
Розділ Бізнес

Історія Шепетівки – це сукупність історій людей, подій, підприємств, які переплітаючись, створюють неповторний життєпис міста. Шепетівський цукровий комбінат – перше промислове підприємство нашого міста – почало роботу з далекого 1846 року і впевнено продовжує свою виробничу історію успіху.

У Чемпіонаті області з футболу серед ветеранів зіграє команда з Шепетівки
Розділ Спорт

10 червня на стадіоні “Поділля” відбулась нарада представників команд Чемпіонату області з футболу серед ветеранів. Про це повідомила Хмельницька обласна асоціація футболу.

У Шепетівці по провулку Гоголя розпочали прокладання водогону
Розділ Події

Вчора 10 червня,  працівники підрядної організації розпочали роботи з прокладання водогону по провулку Гоголя, що в мікрорайоні Косецькому.

0
репостів
0
репостів