П'ятниця, 17 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Попри карантин лісівники почали висаджувати ліс
Розділ Бізнес

Незважаючи на карантин, весна впевнено вступає у свої права. А це значить, прийшов час висаджувати ліс. Днями лісівники ДП «Шепетівський лісгосп» розповіли про плани та здобутки у цьогорічній посадковій компанії.

Аграрії Шепетівщини активно проводять комплекс весняно-польових робіт
Розділ Бізнес

Вагома частина врожаю 2020 року закладена ще з осені минулого року. У визначені агротехнічні строки посіяно 10105 гектарів озимих культур, в тому числі зернових культур на площі 8000 гектарів, озимого ріпаку – 2105 га.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 квітня цього року у Ізяслаському районі в той час, коли 37-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Renault Laguna, намагався втекти від патрульного екіпажу поліції. Перевищивши допустиму швидкість, він виїхав на зустрічну смугу руху, та, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107.

Вчора ми писали про звернення голови асоціації лікарів Хмельницької області до голови Хмельницької ОДА, у якій він скаржився на медиків Шепетівки. Сьогодні на брифінгу щодо ситуації з протидії поширення коронавірусної інфекції на території області, Дмитро Габінет на наше прохання публічно прокоментував дане звернення.

0
репостів
0
репостів