Середа, 18 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Від дня одеської трагедії, коли під час пожежі загинуло 16 осіб коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, минуло три місяці. За цей час шепетівські рятувальники встигли перевірити усі навчальні заклади міста і району та інші об’єкти масового перебування громадян. Сьогодні розповімо про результати перевірок протипожежної безпеки на місцях.

З метою забезпечення раннього виявлення можливих випадків нового вірусу та вжиття відповідних протиепідемічних заходів 16 березня 2020 року в актовій залі КНП «Шепетівська ЦРЛ» під керівництвом головного лікаря Валентини Савчук, заступника головного лікаря з медичної частини Людмили Юрчишиної та головної медичної сестри Наталії Волянської відбулося тренувальне заняття з медичними сестрами з питань попередження зараження та поширення коронавірусу 2019-nCoV.

На час дії карантину військові комісаріати Хмельниччини призупиняють окремі заходи призову на строкову військову службу. Про це повідомили у прес-службі Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Комунальники продовжують виконувати заходи, спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) на території міста Шепетівка.

0
репостів
0
репостів