Понеділок, 24 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські ляльководи здобули першість на обласному конкурсі
Розділ Культура

21 лютого на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва відбувся заключний етап обласного фестивалю-конкурсу лялькових театрів закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Чарівний світ ляльок».

У Шепетівці зібралися побратими, які врятувались з Дебальцівського плацдарму
Розділ Події

Чоловіча дружба, випробувана війною, зібрала 22 лютого в музеї Миколи Островського учасників боїв на Дебальцевському плацдармі у 2015 році. Організував зустріч колишній командир роти Національної гвардії капітан Орест Юзвенко.

Шепетівські та судилківські чирлідери здобули нагороди на столичних змаганнях
Розділ Спорт

23 лютого у Києві відбулись всеукраїнські змагання з чирлідингу під назвою Cheer Weekend. Честь нашого краю представляли команди з Шепетівки та Судилкова.

Шепетівський відділ поліції продовжує приймати заяви від ошуканих шепетівчан, які по своїй наївності власноруч передавали кошти телефонним шахраям.

В ніч з 23 на 24 лютого на території Хмельниччини спостерігалося різке погіршення погодних умов, що супроводжувалося сильними поривами вітру та дощем. 

Шепетівщина приймала обласні змагання з пішохідного туризму у закритих приміщеннях
Розділ Спорт

21-23 лютого на Шепетівщині відбувся Кубок Хмельницької області з пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської та студентської молоді «Північ Хмельниччини».

0
репостів
0
репостів